Het kantoor van Jeugd met een Opdracht, en de cursussen die daar vanuit georganiseerd worden, wordt geleid door Bart Doornweerd.

Persoonsprofiel Bart DoornweerdBart-Doornweerd

Bart Doornweerd is getrouwd met Marianne; ze wonen in Ede, en hebben vier kinderen en ook vier kleinkinderen.

Bart heeft ruim 40 jaar ervaring in Jeugd met een Opdracht. Hij heeft zijn bediening uitgeoefend in verschillende landen, waaronder Nederland, India, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Egypte, Israël, Kazakstan, Oezbekistan, Kirgizië, Tadzjikistan, en verschillende Europese landen. Hij woonde meerdere jaren in Nepal en India.

Momenteel geeft hij les in verschillende van de bovenstaande landen, en is directeur van het India Adoptie Plan, een organisatie die is verbonden aan Jeugd met een Opdracht, en die momenteel meer dan 1.400 plaatselijke Indiase zendingswerkers ondersteunt.

Bovendien organiseert hij seminars en themaweekeinden in Nederland. De mentors waren mensen  als Ken McGreavy, Graham Powell en Barry Kissell.

Zijn lesthema’s zijn “Ministering like Jesus”, “Dienstbaar in de kracht van de Heilige Geest”.

Hoe kunnen we beginnen te doen wat Jezus deed? (Joh. 17:18, Joh. 20:21). Hoe kunnen we Zijn bediening vermenigvuldigen, en anderen trainen om hetzelfde te doen?

Zijn onderwijs is gericht op de Evangeliën en de Handelingen der Apostelen. De toepassing van de lessen is in kleine groepen, met vragen/evaluatie en gebed. Gedurende bedieningstijden wordt er ruimte geven om samen te werken met de Heilige Geest, zodat mensen worden vervuld, genezen en bevrijd van gebondenheden.